Seneste tilføjede vare(r) ×

Din indkøbskurv er tom.

Shipping icon Shipping icon Shipping icon Shipping icon

CC
0

PanzerGlass vs. AntiBreak Glass fra Pavoscreen

PanzerGlass vs. AntiBreak Glass fra Pavoscreen®

AntiBreak Glass og PanzerGlass er i store træk sammenlignelige produkter til beskyttelse af skærmen på din smartphone eller tablet. Det er grundlæggende et tyndt lag hærdet glas, som er 9 gange stærkere end almindeligt glas. PanzerGlass er med sine 0,4 mm en anelse tykkere end vores AntiBreak Glass på 0,33 mm.

På trods af den tynde skærmbeskyttelse kan både PanzerGlass og Pavoscreens AntiBreak Glass tåle hårde slag uden at gå i stykker se vores hammertest. Du behøver således ikke længere at bekymre dig om at udlåne din smartphone til børnene, så de kan spille eller hygge sig med en video, når I er ude. 
 

Forskel på AntiBreak Glass og PanzerGlass

Både PanzerGlass og vores eget panserglas sikrer en ridsefri overflade, som modstår selv unaturligt kraftige påvirkninger. Nøglerne i lommerne skulle ikke være nogen udfordring for hverken PanzerGlass eller vores AntiBreak Glass. Forskellen ligger i det hærdede og laminerede Corning® Gorilla® Glass, der udgør et af lagene i AntiBreak Glass. Dertil kan du hos Pavoscreen® bestille netop det panserglas, der passer til din smartphone eller tablet og få medfølgende applikator og eksklusiv emballage!

Det yderste lag er for både PanzerGlass og AntiBreak Glass et anti-fingerprint lag, der reducerer mængden af fedtede fingre. Det betyder, at du får fuld glæde af skærmens opløsning og farver. Pavoscreen® AntiBreak Glass er desuden vandtæt og kan derfor tåle en opvredet klud, hvis ekstraordinært snavsede børnefingre har leget med din smartphone eller du har tabt den i en mudderpøl.

Fordi PanzerGlass og AntiBreak Glass fra Pavoscreen® er tynde glasplader, er farver og opløsning i producentens originale skærm intakt. Det samme gælder skærmens følsomhed, hvilket betyder at touch, swipe og berøring stadig er 100% optimalt. Funktionaliteten bliver altså ikke begrænset af denne type skærmbeskyttelse, men nærmere forbedret – både for PanzerGlass og vores eget AntiBreak Glass med Corning® Gorilla® Glass. 
 

Montering af PanzerGlass og AntiBreak Glass

Når du selv kan montere grundig skærmbeskyttelse, slipper du for høje regninger ved fremtidig udskiftning af en ødelagt skærm. Desuden undgår du en situation, hvor du skal undvære din trofaste følgesvend i flere dage. Montering af PanzerGlass og Pavoscreens skærmbeskyttelse AntiBreak Glass minder om hinanden:

1. Du starter med at rengøre din smartphone med den medfølgende renseserviet.

2. Når du har fjernet beskyttelsesfilmen, lægger du den selvklæbende side ned over din smartphone.

PanzerGlass og AntiBreak Glass er skræddersyet til din smartphone, så den skulle være enkel at få placeret helt perfekt.

Bemærk: Ved AntiBreak Glass medfølger der applikator til iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5, iPhone 5S, iPhone 5C, Samsung Galaxy S5 og Samsung Galaxy S4. Applikatoren gør monteringen tusind gange nemmere hvis det overhovedet er muligt. Se filmen her: 

Monteringsvideo med applicator 
Pavoscreen® Dansk Video.

Pavoscreens skærmbeskyttelse har et indbygget elektrostatisk og selvabsorberende materiale, der forhindrer tiltrækningen af små bitte støvkorn i denne kritiske fase. Uden dette lag vil du opleve, at støv og luftbobler vil være til konstant irritation, på trods af at det ikke ødelægger funktionaliteten af din enhed. Pavoscreens særlige film er netop produceret til at undgå luftbobler, så du slipper for besværet med at fjerne dem og ligeledes undgår at blive generet af dem efter monteringen.

Når skærmbeskyttelsen fra Pavoscreen® eller PanzerGlass er monteret korrekt, afsluttes installationen med et let tryk ned over midten af skærmen, så den hæfter sig endeligt, og din smartphone er klar til brug igen. 


Revolutionerende Full Size Glass til iPhone 6

Er kun det bedste godt nok til din iPhone 6? Det tænkte vi nok! Vores diskrete skærmbeskyttelse dækker traditionelt set selve skærmen på din iPhone 6, og det er det, vi kalder ”Small Size”. Som noget helt nyt lancerer vi et Full Size AntiBreak Glass til din iPhone 6 og iPhone 6 Plus. Den eksklusive skærmbeskyttelse dækker ikke bare din skærm, men også alt det glas, der buer rundt i kanterne. Hvor Small Size beskytter den flade del af din skærm, går Full Size skridtet videre og lægger et diskret lag hærdet glas over hele glasfladen på din iPhone 6. Vores Full Size skærmbeskyttelse er fremstillet med en tynd kant, så når du vælger et Full Size panserglas skal du oplyse os, hvilken farve din iPhone 6 har. Der medfølger applikator til både Small Size og Full Size. 

Vores AntiBreak Glass yder solid beskyttelse og kan modstå lidt af hvert. Det fantastiske er, at du også får lov at nyde producentens gennemtænkte design uden forstyrrende dæksler, covers eller etuier. Pavoscreen® er et ultratyndt lag optisk glas, der er så godt som usynligt. Full Size fungerer også med alle covers og bumpers, så det skal ikke stå i vejen for at sætte dit eget præg på din iPhone!
Vi forhandler AntiBreak Glass – og ikke PanzerGlass. Har du brug for at få mere at vide om forskellen mellem vores eget panserglas og PanzerGlass, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi giver dig den objektive sandhed, så du selv kan tage beslutningen om valg af panserglas.

Du kan se vores udvalg af skærmbeskyttelse til iPhone her.

Konklusion: AntiBreak Glass eller PanzerGlass?

På baggrund af ovenstående kan det konkluderes, at begge panserglastyper, PanzerGlass såvel som AntiBreak Glass, lever op til forventningerne ved at modstå ridser og fedtede fingre. Som en klar fordel medfølger en applikator til størstedelen af vores AntiBreak Glass, og dertil tåler glasset at blive tørret over med en våd klud. Corning® Gorilla® Glass er desuden et kvalitetsstempel, der er værd at tage med i den endelige beslutning. Med AntiBreak Glass får du altså:

√ Hærdet & lamineret Corning® Gorilla® Glass
√ 
Effektiv beskyttelse
√ Medfølgende applikator
√ Vand- og fedtafvisning
√ Eksklusiv emballage

Se vores udvalg af panserglas her.