Pavoscreen® = Skærmbeskyttelse af høj kvalitet

Kvalitetsbeskyttelse

Pavoscreen® leverer en skærmbeskyttelse til telefoner og tablet af allerhøjeste kvalitet. Så er du træt af middelmådig panserglas, er du kommet til det rette sted.

Vi benytter Gorilla® Glass 4 til fremstillingen af alle vores beskyttere, der sikrer glasset styrke, fleksibilitet og touch-følsomhed.

Se alle modeller her

Hvem er vi?

Pavoscreen® er en virksomhed, der udelukkende fokuserer på fremstilling af skærmbeskyttelse til smartphones og tablets. Vores skærmbeskyttelse udemærker sig på flere områder; brugen af Gorilla® Glass 4 samt vores smarte installations-applikator. Se hvor let man monterer vores skærmbeskyttelse i videoen, eller kig længere ned på siden. Vores skærmbeskyttelse kan købes hos lokale forhandlere landet over. Ring ind for at høre, om der ligger en autoriseret forhandler nær dig.

Nyeste teknologi på markedet!

Patenteret teknologi

Pavoscreen® er et patentbeskyttet produkt (Patent no. 201220446657.7). Vores skærmbeskyttelse er designet med et selvaborberende materiale, der sikrer, at glasset monteres hurtigt og nemt uden luftbobler. Pavoscreen® ejer ligledes patentrettighederne på installation-applikatoren

Pavoscreen skærmbeskyttelse er stødabsorberende og har en ekstrem fleksibilitet, der tilsammen sikrer en slagfast overflade, der er imodtagelig overfor slag. Vores skærmbeskyttelse forringer ikke følsomheden på skærmen, og indeholder et anti-fingerprint lag, der gør det nemmere for dig at holde din skærm ren for skidt og fedtede fingre.

Full Size Glas

Full size glas

Som noget nyt og revolutionerende er vi stolte over at kunne præsentere vores full size glass, der udover at gå fra kant til kant på iPhone 6/6S/Plus' skærm, også kan benyttes sammen med covers og bumpers. Med et full size glass fra Pavoscreen®, der går fra kant til kant på skærmen, slipper du for problemer med skærmbeskyttere, der ikke giver dig den fulde beskyttelse, og ofte er skyld i knuste skærme.

Ekstrem nem montering

Hos Pavoscreen® gør vi meget ud af, at det din oplevelse skal være så god som overhovedet mulig. Derfor har vi fremstilling og patenteret en installations-applikator, der følger med til alle vores bestsælgende skærmbeskyttere. Med vores applikator skal du blot sørge for at rengøre din skærm grundigt med det medfølgende rensesæt. Herefter fjerner du folien fra applikatoren, hvorefter du lægger den hen over din telefon. På denne måde sikrer du en korrekt og nem montering. Det er vigtigt, at du tager dit cover / bumper af din telefon før du monteret glasset.

Er du i tvivl om noget?

Tøv ikke! Vi er kun et opkald eller en mail væk! :-)

+45 71 99 79 19
Levering 1-3 hverdage
8220 Aarhus