Anmeldelser

 

Pavoscreen = verdensklasse

Jeg havde først købt deres full screen cover til min iPhone 6, der desværre ikke sluttede tæt. Jeg fik tilsendt en ny, der heller ikke sluttede tæt. Igen tilbød de mig en ny eller jeg kunne vente indtil de fik deres nye full screen, der stadig virker, hvis man også bruger bagsidecover. Jeg har idag være forbi Pavoscreen i Skanderborg, hvor Christian var utrolig venlig og monterede den nye full screen.....igen uden betaling. Han fortalte, at der havde været problemer med deres første levering af de "gamle" full screen og at de var blevet returneret til producenten. Og jeg kan kun sige, at den nye passer perfekt og at der er SUPER service hos PavoScreen.

Godt produkt - Fantastisk kundeservice.

Vi rettede henvendelse til Pavoscreen som virksomhed, da vi skulle bruge beskyttelse til vore nye telefoner. Det hele foregik over mail og vi fik tilsendt produktet (fullsize) et par dage efter. Produktet er nemt at installere, dog var der et par stykker som ikke klæbede så godt, deres kundeservice var dog hurtige til at sende os erstatninger og jeg må sige at vi er yderst tilfredse med Pavoscreen og deres kundeservice. Vi kan give Pavoscreen vore bedste anbefalinger. Tommy W. Nielsen Dit Pulterkammer A/S

Meget tilfreds med produktet men...

Super fint produkt, det er faktisk mit andet produkt købt herfra, første til en anden iPhone. Har nu investeret i dette iPhone 6 Full Size glas, er meget tilfreds og det sidder super flot! Desværre er der i bunden en plamage der ligner luft inden under. Har lige sat det på, hvorfor jeg håber det går over!

Solidt produkt - service i topklasse

Kanon god service! Jeg havde desværre lidt problemer med den oprindelige bestilling med fik det rettet hurtigt og har nu et velfungerende produkt. De leverer hurtigt og svarer hurtigt på e-mail. Derfor top karakter herfra. :-)

Intet mindre end fremragende

Jeg bestilte deres full size Antibreak Glass, men oplevede desværre problemer med at få det monteret korrekt med den medfølgende applikator! Dette informerede jeg straks Pavoscreen om, og dagen efter havde jeg et Antibreak Glass som er monteret fejlfrit! Serviceniveauet er ganske enkelt fremragende!

Helt igennem fantastisk service!

Jeg havde fået et antibreak glas fra pavoscreen i gave som var købt ved wupti. Da jeg så havde fået det monteret gik det desværre op i siderne... Jeg ringede så ind til pavoscreen og fik fat i Christian og hold nu op en service! Christian sagde de var ved at få en ny type hjem der var bedre, og de ville sende den afsted til mig så snart den var på lager, helt uden beregning! Nu har jeg så fået den monteret og det sidder bare perfekt! At der så er et meget lille støvkorn under glasset som irritere mig meget, er jo ikke deres skyld! Men alt i alt er det ikke sidste gang der skal glas fra pavoscreen på familiens telefoner! (y)