HVAD ER PANSERGLAS?


Panserglas

Vi går efterhånden alle rundt med en smartphone. Den er blevet vores uundværlige følgesvend i tykt og tyndt. Konsekvensen er, at den skrøbelige skærm, som ikke just er lavet af panserglas, bliver udsat for lidt af hvert. I farten lægger du din mobiltelefon i lommen, hvor du tidligere lagde dine nøgler, og så er skaden sket. Den flotte skærm er ikke beskyttet ordentligt, og hver gang du bruger din smartphone, drømmer du om et solidt panserglas.

Når skaden er sket, er der kun én mulighed: At få erstattet det ridsede glas med et nyt. Det betyder, at du står over for en betragtelig udgift til reparationen; en reparation, der var unødvendig, hvis du havde brugt panserglas. 


Panserglas sikrer eksklusiv skærmbeskyttelse

Løs derfor problemet, før det uvægerligt opstår! Køb panserglas til din smartphone og slip for dyre reparationsregninger. Du kan selv montere panserglasset ved at lægge det skræddersyede stykke panserglas oven på producentens originale glas. Du mister således ingen funktionalitet. Det specialdesignede panserglas passer perfekt til skærmen, det er gennemsigtigt og skærmens følsomhed er uændret. Så: 

√ Ingen skarpe kanter
√ Fuld glæde af din skærms farver/opløsning
√ Swipe/Touch/Berøring af skærmen virker som før
√ Gode priser

Skærmbeskyttelse behøver ikke at være klodset og grimt for at virke! Vores panserglas er 9 gange stærkere end almindeligt glas, selvom det kun er et ultratyndt lag panserglas på 0,33 mm. Skærmbeskyttelsen består af hærdet og lamineret Corning® Gorilla® Glass, der er opbygget af 8 lag. Hvert lag udfylder en særlig funktion, så du får fuld skærmbeskyttelse og endda større glæde af din smartphone. Du behøver ikke længere at ærgre dig over, at du i et uopmærksomt øjeblik har kylet din telefon ned i tasken til dine nøgler og andre skarpe genstande. Ridser er en saga blot!

Med panserglas kan du desuden trygt låne din smartphone eller tablet til børnene, så de kan hygge sig med et spil eller se en video. Det er helt slut med nervøse anfald, hvis du selv eller andre taber din telefon, for med stødabsorberende panserglas er risikoen for skader minimal. Skulle det alligevel ske, er der ingen farlige splinter, og det er nemt og billigt at udskifte.

Det særlige film til at modvirke fingeraftryk betyder, at du får større glæde af skærmens opløsning, når du ser billeder og video. Du undgår ganske enkelt fedtede fingre, der forstyrrer oplevelsen. Bliver skærmen meget beskidt, er det optiske panserglas heldigvis vandtæt, så det nemt kan vaskes af. 


Panserglas giver endnu bedre skærmbeskyttelse: 

√ Ridser hører fortiden til
√ Vær ikke længere nervøs for revner/skader
√ Slut med fedtede fingeraftryk 

Du kan finde panserglas til lige netop din smartphone eller tablet her.

 

Monter panserglasset hurtigt og nemt

Det kan umiddelbart lyde som en kompliceret opgave at montere panserglas på noget så skrøbeligt og finmekanisk som en smartphone eller tablet. Det er det ikke, så du kan roligt bestille dit panserglas med det samme, så du kan beskytte din skærm inden for et par dage. Du slipper for dyre værkstedsregninger, og frem for alt slipper du for at undvære din dyrebare og uundværlige makker.

Når du har renset din enhed med den medfølgende renseserviet, lægger du dit selvklæbende panserglas oven på skærmen. Det suger sig selv fast, så luftbobler er ikke noget, du behøver at bekymre dig om. Du skal bare trykke let på panserglasset og fjerne den beskyttelsesfilm, vi leverer den med. Så er din smartphone klar til livets mange strabadser! 

Hurtig levering af panserglas

Vi ved, at du ønsker hurtig levering af panserglas til din smartphone eller tablet. Derfor sender vi din bestilling af sted til dig så hurtigt som muligt. Vi afsender samlede ordrer på panserglas hver eftermiddag. Det betyder, at du har dit nye panserglas i hånden efter bare et par dage. 

 

Pavoscreen® på Trustpilot

Panserglas udfylder en simpel, men vigtig funktion i mange menneskers hverdag, og så er panserglasset nemt og hurtigt at montere. Monter det fx hjemme ved spisebordet helt uden brug af værktøj. Bestillingen er nem og enkel: Du bestiller det rette panserglas til netop din enhed, betaler den pris, der står på prismærket og vi sender en pakke af sted til dig med alt, hvad du skal bruge.

Vores kunder er heldigvis enige. Vi scorer flotte topkarakterer på Trustpilot!
Se selv! 

Vi glæder os til at tage imod din ordre, og du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at få mere at vide om vores produkter. Send en mail eller benyt dig af vores telefontid, som er alle hverdage fra kl. 10-16.
Se alle produkter her...