Vores passion

Om Pavoscreen®

 

Skærmbeskyttelse fra Pavoscreen®

Eksklusiv skærmbeskyttelse med patentbeskyttet produkt 

Pavoscreen® er en eksklusiv skærmbeskyttelse i hærdet og lamineret Corning® Gorilla® Glass, der er designet til at beskytte enhedens skærm mod uønskede skader og ridser. Corning® Gorilla® Glass er optisk glas af højeste kvalitet. Skærmbeskyttelsen er hærdet og lamineret og er således 9 gange stærkere end almindeligt glas. Da skærmbeskyttelsen desuden er stødabsorberende, beskytter den skærmen optimalt.

Pavoscreen® skærmbeskyttelse er transparent og ikke synlig, når den er monteret, og hverken skærmens følsomhed eller farver påvirkes af det ekstra lag. 


Skærmbeskyttelse du selv let kan påføre

Pavoscreen® skærmbeskyttelse er tilmed meget nem at montere. Bagsiden af skærmbeskyttelsen består af et elektrostatisk og selvabsorberende materiale, der bevirker, at din Pavoscreen® sidder perfekt på skærmen. Du behøver således ikke “presse” luftboblerne ud med møje og besvær under montering med et tvivlsomt resultat til følge. Når du har renset din originale skærm og placeret din nye skærmbeskyttelse som ønsket, kan glasset forsigtigt trykkes ned over skærmen. I bunden af skærmbeskyttelsen sidder der en monteringstape, der kan klistres fast til enheden under montering således, at man har godt styr på skærmbeskyttelsen, når den skal monteres. Ved et enkelt tryk på midten af skærmbeskyttelsen, vil glasset klæbe sig til skærmen og udligne alle luftbobler. Afslutningsvis skal du blot trække vores yderste lag beskyttelsesfilm af, og din enhed er klar til brug.
Se alle videoer her. 

 

Hvorfor skærmbeskyttelse?

En smartphone og en tablet er dyre investeringer. Vi forstår derfor godt, at du vil passe godt på dem. Der skal ikke så meget til, før skærmen får et ødelæggende slag. Men du beskytter ikke din enhed ved at være øm over for den. En smartphone skal jo bruges: Du har den med dig overalt! Til hverdag er det din livline, din kalender og kilde til underholdning på farten for både børn og voksne. Til fest kan de mange apps hjælpe dig med at finde vej, skaffe bus, tog eller taxa, eller du kan give besked, hvis du bliver forsinket. Lad ikke din smartphone blive hjemme på grund af manglende skærmbeskyttelse.

I modsætning til de gængse bumpers og etuier, der findes på markedet, ødelægger Pavoscreen® skærmbeskyttelse ikke det flotte design. Det ultratynde lag panserglas er usynligt, men yder alligevel fantastisk beskyttelse, så du trygt kan have din smartphone eller tablet med på eventyr. 


Skærmbeskyttelse med 8 lag effektivitet

Tilsammen danner Pavoscreens 8 lag herunder hærdet Corning® Gorilla® Glass en utroligt stærk skærmbeskyttelse. Skærmens følsomhed er kritisk for anvendelsen af din smartphone og tablet, så vi har udviklet en skærmbeskyttelse, der reagerer 100% optimalt på berøring. Det betyder, at samtlige funktioner stadig er i top.

Blandt de 8 lag er der desuden en “anti-shatter film”, der bevirker, at den ekstra skærm ikke ridses af skarpe genstande. Du behøver derfor ikke længere være nervøs for at have din smartphone i samme lomme som dine nøgler eller smide telefonen ned i tasken med neglefil, legetøjsbiler og andre skarpe ting. Derudover afviser skærmbeskyttelsens “anti-fingerprint layer” fedtede fingeraftryk mere effektivt end en almindelig skærm. Irritationen ved at se billeder eller video på en fedtet skærm vil du fremover kunne undgå i højere grad. Skulle det alligevel blive nødvendigt at vaske særligt snavsede børnefingre af din tablet, efter at den har været udlånt til spil, er det ikke noget problem, for skærmbeskyttelsen er vandtæt. Her differentierer Pavoscreen®skærmbeskyttelse sig fra andre på markedet.

Hvis din Pavoscreen® skærmbeskyttelse alligevel skulle gå i stykker ved enorm modstand, splintres skærmen ikke. Skærmen består nemlig af et laminat, og du skærer dig derfor ikke på glasset. Skulle uheldet ske, kan du altså nemt og sikkert fjerne skærmbeskyttelsen fra din enhed og selv montere et nyt panserglas.


Skærmbeskyttelse til mange modeller

Pavoscreens patenterede skærmbeskyttelse er for alle! Vi fører et stort udvalg af skærmbeskyttelse til en lang række af de mest populære smartphones, eksempelvis iPhone. Husk også skærmbeskyttelse til børnenes hårdt testede iPads og tablets. De har måske i endnu højere grad brug for skærmbeskyttelse, der sikrer, at enhederne forbliver ridsefri. 

Du kan se udvalget af skærmbeskyttelse til de forskellige modeller her. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at få mere at vide om Pavoscreen®, skærmbeskyttelse eller lignende. Vi besvarer alle dine spørgsmål i hverdage fra kl. 10-16. Så er du i tvivl om det mindste, eller ønsker du hjælp til at vælge den rigtige skærmbeskyttelse, kan du kontakte vores support. Du er også velkommen til at sende os en mail, hvis det er nemmere. 
Medarbejdere

Christian Leth

Direktør

Christian Leth

Direktør

Christian Leth

Direktør