PANSERGLAS TIL IPHONE


Panserglas iPhone

Apples populære iPhone har i mange år været den foretrukne makker i en dynamisk hverdag, og din iPhone må stå model til lidt af hvert. Resultatet er, at det skrøbelige glas hurtigt kommer til at se slidt og ødelagt ud. I et hurtigt øjeblik kaster du måske din iPhone uden panserglas ned i samme lomme, hvor dine skarpe nøgler blev lagt for nylig, og næste gang du griber efter din trofaste følgesvend, er skærmen godt og grundigt ridset. Et uheld, der nemt kan ske. Havde du haft panserglas til iPhone kunne det have været undgået helt! Ærgrelsen stiger, men saldoen falder: At sende sin iPhone til reparation for at få erstattet den ridsede skærm med nyt glas er en anseelig udgift.

Indtil Apple gør den flotte kvalitetsskærm ridsefri, anbefaler vi, at du selv passer godt på din smartphone og tablet. Hvordan hjælper panserglas iPhone? Kom det uundgåelige problem i forkøbet! Undgå dyre regninger og køb panserglas til iPhone, som du selv kan montere derhjemme. Oven på Apples originale glas monterer du ganske enkelt selv det ultratynde lag, der er specialdesignet panserglas til iPhone. Din iPhone mister ingen funktionaliteter, så bare rolig. Det skræddersyede panserglas til iPhone passer perfekt, det er gennemsigtigt og skærmens følsomhed er uændret, hvilket betyder:

√ Der er ingen skarpe kanter
√ Du får fuld glæde af skærmens farver og opløsning
√ Uændret swipe og touch samt berøring af skærmen

Designet på din iPhone behøver ikke blive skæmmet af klodset og grim skærmbeskyttelse. Et avanceret lag panserglas iPhone på bare 0,33 mm kan være nok. Vores panserglas til iPhone er af hærdet og lamineret Corning® Gorilla® Glass, som er 9 gange stærkere end almindeligt glas. Panserglas til iPhone er opbygget af 8 lag, som hver udfylder en bestemt funktion.  

Sådan kommer vi hele vejen rundt om din iPhone med fuld skærmbeskyttelse, så du ubekymret kan tage den med ud i livet.


Har du i et skødesløst øjeblik smidt din iPhone ned i tasken blandt nøgler og andre skarpe genstande, behøver du ikke længere ærgre dig. Ridser i skærmen hører fortiden til! Selv hvis børnene ønsker at låne din iPhone eller har deres egen iPad, der nemt bliver ridset. Med ordentligt panserglas til iPhone kan de fremover uforstyrret underholde sig med det nyeste spil eller hygge sig med en ny Youtube video, uden at du behøver være nervøs. Vores stødabsorberende panserglas til iPhone er skabt til at modstå tab, så du trygt kan lade andre bruge din enhed og selv udsætte den for lidt af hvert uden at få et nervesammenbrud over en truende værkstedsregning. Selvom risikoen for skader er reduceret til næsten nul, har vi sørget for, at vores panserglas iPhone ikke splintrer i farlige glasskår, hvis uheldet skulle være ude. I det tilfælde er skærmbeskyttelsen nem at få af, så du billigt og hurtigt kan påsætte en ny.

Ét af de i alt 8 lag film, som panserglas til iPhone består af, er beregnet til at modstå fingeraftryk, så du får mest mulig fornøjelse af skærmens opløsning til billeder og video. Fedtede fingre kan være meget forstyrrende. Det optiske panserglas til iPhone er desuden vandtæt, hvis det alligevel skulle blive nødvendigt at vaske meget fedtede fingre af skærmen. Panserglas til iPhone giver mere end bare skærmbeskyttelse:

√ Ridser er en saga blot
√ Ingen bekymring for skader og skår
√ Ingen klistrede fedtfingre

Du kan finde panserglas til iPhone i vores sortiment her: Panserglas iPhone. 


Monterbart panserglas til iPhone

Det er nemt og enkelt at fastgøre panserglas til iPhone. Det er slet ikke så udfordrende en opgave, som det umiddelbart kunne virke. En iPhone eller en iPad er fin elektronik til mange penge, men vores panserglas er skabt til iPhone og lægges ganske enkelt uden på, så du slipper for at sende din iPhone på værksted. Bestil et iPhone panserglas nu og her, og glæd dig til en iPhone med superkræfter om bare et par dage. Nemmere bliver det ikke, og du slipper for at undvære din alt-i-en livline, kalender, spillekonsol, musikanlæg og videomaskine.

I pakken med dit panserglas til iPhone sender vi en renseserviet, så du kan starte med at rengøre din enhed. Derefter lægger du panserglassets selvklæbende side mod din skærm og giver det et let tryk. Panserglas til iPhone er lavet, så det selv suger sig fast på den originale skærm. Det betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om luftbobler mellem de to lag glas. Når panserglas iPhone således er monteret, kan du fjerne det yderste lag beskyttelsesfilm og tage din iPhone med ud på livets eventyr! 

Hurtig fragt på panserglas til iPhone

Vi synes ikke leveringstiden skal være en stopper fra at handle online. Vi sender pakker ud af huset hver eftermiddag, hvilket betyder, at du kan regne med at have dit nye panserglas til iPhone i hus kun få dage efter, at vi har modtaget din ordre. Din iPhone vil inden længe være beskyttet i en sådan grad, at den helt undgår ”ridser i lakken”.