PANSERGLAS TIL IPHONE 4/4S


PANSERGLAS TIL IPHONE 4S

Når du er på farten, prøver du sikkert at skåne din iPhone 4 eller 4S. Men en gang imellem bliver den kastet ned i tasken eller lommen sammen med nøgler og andre genstande, der ikke ligefrem gør en iPhone 4/4S skærm pænere. Med et panserglas til iPhone 4S eller iPhone 4 kan du passe rigtig godt på din iPhone og forhindre både ridser og skrammer. Har du et AntiBreak panserglas til iPhone 4S eller iPhone 4, kan du med ro i sjælen tage din telefon med på farten. Er uheldet ude, er det ganske enkelt for sent at anskaffe sig et panserglas til iPhone 4S eller til 4’eren.

Du har højst sandsynligt været uheldig og oplevet, at din iPhone glider ud af dine hænderne og havner på gulvet med et brag. Nervøsiteten banker på, og du kan samle din elskede iPhone op med frygtelige forventninger om en krakeleret skærm. Hvis du er så uheldig at tabe den uden forinden at have monteret et panserglas til iPhone 4S, er skærmen mere udsat for at krakelere ved stødet. Dette vil gøre den mere eller mindre umulig at anvende og skabe et stort irritationsmoment. 
Se vores eksklusive panserglas til iPhone 4/4S ved at klikke her.
 

SKÆRMBESKYTTELSE – IPHONE 4 

Om du har en iPhone 4 eller en iPhone 4S gør ikke nogen forskel i forhold til, om du vil passe godt på din telefon. Med skærmbeskyttelse i form af panserglas til iPhone 4S eller 4’eren kan du sikre dig at få mest ud af din iPhone, og du slipper for at bekymre dig om, hvorvidt din skærm får ridser. Skærmbeskyttelse (iPhone 4 eller 4S) er meget let at montere, og du behøver ingen professionel hjælp. Ovenpå det originale glas monterer du det ultratynde panserglas til iPhone 4S/iPhone 4. Du får således et fuldstændig skræddersyet panserglas til iPhone 4S – eller til 4’eren – som ikke efterlader luftbobler.

Nu behøver du ikke længere at gå i panik, hvis din iPhone bliver tabt på gulvet eller putter sig i tasken/lommen med nøgler og andre genstande, der kan lave ridser. Med et beskyttende panserglas til iPhone 4S (skærmbeskyttelse iPhone 4/4S) kan du passe godt på din telefon, og du behøver ikke at bekymre dig om ridser. Med et panserglas til iPhone 4S eller 4 får du nemlig den skærmbeskyttelse, du har brug for i en almindelig dagligdag på farten. Et AntiBreak panserglas til iPhone 4S (skærmbeskyttelse til iPhone 4 og 4S) kan beskytte din iPhone mod dagligdagens trummerum, og derved får du mest muligt ud af din iPhone også ekstra levetid!

RIDSEFRI SKÆRM MED PANSERGLAS  

Så længe Apples skærme endnu ikke er ridsefri, er det en rigtig god ide at passe godt på skærmen ved at bruge et panserglas til iPhone 4S, 4 eller de andre modeller. Udgifterne til en ny skærm kan løbe op i svimlende høje beløb, hvis du undlader at bruge det nødvendige skærmbeskyttelse. IPhone 4 med en smadret skærm er ikke meget værd. Pavoscreens panserglas til iPhone 4S og 4 kan altså spare dig for uventede og uvelkomne regninger til reparation, og du kan forlænge levetiden på din iPhone. En krakeleret eller ridset skærm kan være grund til, at din elskede iPhone er helt ubrugelig. Skærmen er afgørende for, at du i det hele taget kan navigere, og derfor er det en god idé at passe godt på den med et panserglas til iPhone 4S og 4.

Et panserglas til iPhone 4S og 4 er skærmbeskyttelse af høj kvalitet. Vores panserglas til iPhone 4S er af hærdet og lamineret Corning® Gorilla® Glass, der giver en flot overflade, som hverken forringer skærmens opløsning eller farver. Materialet, som panserglas til iPhone 4S og 4 er lavet af, er hele 9 gange stærkere end det originale glas, og du får den samme gode brugeroplevelse, som hvis du ikke brugte panserglas. Det gælder også skærmens følsomhed, som stadig vil reagere 100% optimalt på berøring, når du har monteret et panserglas til iPhone 4S eller til 4’eren. Dermed er funktioner og brugeroplevelsen fortsat i top! Vores panserglas til iPhone 4S og til iPhone 4 kan modstå langt flere slag og tab end billigt panserglas. Det kan derfor sagtens betale sig at vælge et panserglas til iPhone 4S med høj kvalitet og lang levetid.

Apples produkter har et simpelt og genkendeligt design, som ofte kan være en afgørende faktor for valget af en iPhone. Har du en iPhone 4S, skylder du det flotte design at beskytte det med et gennemsigtigt panserglas til iPhone 4S. Pavoscreens panserglas AntiBreak Glass til iPhone 4S er specialdesignet til at beskytte din iPhone 4S mod ridser og skrammer, uden at vække opsigt. Det ultratynde panserglas til iPhone 4S er så diskret, at det kan være svært at få øje på. Desuden har Pavoscreens panserglas til iPhone 4S afrundede hjørner, så de passer perfekt i pasformen. Undgå klodsede covers ved at bruge et fuldt funktionelt og gennemsigtigt panserglas til iPhone 4S. 

Se vores eksklusive panserglas til iPhone 4/4S ved at klikke her.