PANSERGLAS TIL IPHONE 5/5S/5C


Panserglas til iPhone 5/5S/5C

Panserglas til iPhone 5S 

Din iPhone er i brug utallige gange i løbet af en dag. Den kommer frem fra lommen eller tasken, når du skal finde vej, når du skal notere en aftale i kalenderen eller når du skal noget så basalt, som at besvare et opkald. Den kære iPhone bliver udsat for lidt af hvert, selvom du prøver at passe godt på den. Derfor bør du give din iPhone den fortjente omsorg: Et panserglas til iPhone 5S eller til de andre modeller. Uden et panserglas til iPhone 5S, 5, 4 osv. klarer den sig næppe uden skrammer og ridser.

Det er en velkendt følelse, at telefonen glider ud af hånden ved et uheld. Bare lyden af den uundværlige iPhone, der rammer et gulv, kan gøre ondt. Du tør næsten ikke at samle den op for at finde ud af, hvor store skader, den har pådraget sig i faldet. Det er i disse situationer, at et panserglas til iPhone 5S er guld værd. Disse uheld kan nemlig helt undgås med et panserglas til iPhone 5S eller til den model, du ejer. Når du har monteret et panserglas til iPhone 5S, kan du tilmed undgå de triste udgifter til en skærmreparation. Med et panserglas til iPhone 5S er det slut med ridsede skærme, og dit panserglas til iPhone 5S vil forlænge levetiden af din elskede iPhone. 
Gå til vores eksklusive skærmbeskyttelse til iPhone 5/5S/5C ved at klikke her.

Glas til iPhone 5 

Det skrøbelige glas, som Apples produkter er udstyret med, kommer hurtigt til at se slidt og ødelagt ud, hvis du ikke bruger et beskyttende glas til iPhone 5. Er du så uheldig at tabe din telefon, uden at have påsat et AntiBreak glas til iPhone 5, kan skærmen hurtigt krakelere og gøre det fuldstændig umuligt at bruge din iPhone. Med et panserglas til iPhone 5S eller glas til iPhone 5 kan du give den beskyttelse, din iPhone har brug for. Når du har monteret det beskyttende glas til iPhone 5 eller til de andre modeller (som fx vores AntiBreak panserglas til iPhone 5S), kan du tage dig godt af din teknologiske makker og undgå uforudsete udgifter til reparationer.

Nu er det slut med at få et nervesammenbrud, når din iPhone i ny og næ tabes på gulvet. Med det beskyttende AntiBreak panserglas til iPhone 5S kan du passe ekstra godt på din iPhone. Du slipper helt for at bekymre dig om de ridser og skrammer, der følger med almindelig brug. Med et glas til iPhone 5 er din iPhone nemlig rustet til at modstå lidt af hvert. 

Design og skærmbeskyttelse går hånd i hånd 

Især for iPhone-entusiaster er en smartphone ikke bare en smartphone. Apple er kendt for et enkelt og genkendeligt design, som du med et panserglas til iPhone 5S bibeholder 100%. Vælg panserglas til iPhone 5S i stedet for store covers eller tykke glas. Et panserglas til iPhone 5S er hverken klodset eller grimt. Vores panserglas til iPhone 5S er så tynde, at det faktisk kan være svært at se, at du har monteret denne skærmbeskyttelse. Dermed kan du med et panserglas til iPhone 5S få det fulde udbytte af det flotte design. En iPhone 5S er et forholdsvis dyrt produkt, der fortjener at blive passet på med et panserglas til iPhone 5S. Netop derfor giver det god mening at undgå uventede reparationsudgifter ved at bruge panserglas til iPhone 5S. Vi forhandler panserglas til både 4-, 5- og 6-serien, til tablets og til smartphones fra HTC, Sony, Samsung m.fl.

Forlæng levetiden på din iPhone ved at beskytte skærmen med panserglas til iPhone 5S. Pavoscreens panserglas til iPhone 5S er designet til at beskytte den dyrebare iPhone 5S mod ridser og skrammer. Panserskærmen er lavet af hærdet og lamineret Corning® Gorilla® Glass af højeste kvalitet. Materialet, som panserglas til iPhone 5S er lavet af, er hele 9 gange stærkere end det originale glas og kan sikre den bedste beskyttelse. Det særlige ved at bruge Corning® Gorilla® Glass som et af lagene i et panserglas til iPhone 5S er, at materialet giver en flot overflade, der reagerer 100% på touch. Faktisk påvirker Pavoscreens panserglas til iPhone 5S hverken følsomheden eller farverne på skærmen, hvilket betyder at du fortsat kan få en helt fantastisk brugeroplevelse. Til de detaljeorienterede iPhone 5S ejere er der den fordel, at hjørnerne på et panserglas til iPhone 5S er afrundende, så man nærmest ikke kan se det.

Du kan få både panserglas til iPhone 5S og glas til iPhone 5, 6 og 4, der passer perfekt. Disse panserglas er i øvrigt så lette at montere, at du selv kan klare det derhjemme. Det ultratynde lag er specialedesignet, så du hverken skal klippe til eller justere dit nye panserglas til iPhone 5S. I stedet vil du opleve, at dit panserglas til iPhone 5S blot kan placeres med lethed ovenpå telefonens originale glas, hvortil det er skræddersyet. Du vil ikke mærke nogen som helst ændringer i skærmens følsomhed, farver eller opløsning. Panserglas til iPhone 5S er beregnet til at modstå fingeraftryk, så du desuden slipper for fedtede fingre og får mest mulig ud af skærmens opløsning og farver. Vores panserglas til iPhone 5S er i øvrigt vandtætte, så du kan sagtens vaske dit panserglas til iPhone 5S af med en fugtig klud, hvis det skulle blive nødvendigt. 

Gå til vores eksklusive skærmbeskyttelse til iPhone 5/5S/5C ved at klikke her.